A ja sie pisze :diabelski_usmiech
Następny krok BIG IC-jak wejdzie :-(
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Gość
Następny krok BIG IC-jak wejdzie :-(
No to zakupiłem IC IVECO do dalszych modów do mojej skodziny i........ cholera nie wiem czy nie jest za duży, takiego jak ma Purchawa nie było wiec zanabyłem lekko większy i jak nie wpasuję go to chyba pierd...nę ten projekt bo to już 2-gi ic jaki kupiłem :x :x :x .
Zobaczymy co nastepny tydzień przyniesie w temacie.
Postaram się go sam wpasować, a po rurki do el-tecu, a nastepnie po pierestrojkę programu do MT pod wszystkie dotychczasowe mody, bo czas już najwyższy i 170 zrobiło się mało. :wink:
A, jeszcze zamotowałem zegareczek ciśnienia doładowania, fajny gadżecik ładuje pod max obciążeniem 1,5 w porywach do 1,7.
-
Gość
Pompki? Chyba nie ma wiekszych?
Mam nadzieję że arl=asz jeżeli chodzi o pompki, ale może się mylę.
Ciekaw na ile MT może to wystroić, chodziło by mi o złagodzenie wybuchu momenty przy około 2 tyś i rozłozenie go na całym zakresie obrotów, tak zeby mocno w dół nie leciał.
Bo po wymianie wydechu, dół jest jeszcze mocniejszy i problemem jest opanowanie go na starcie, tak by laczy nie uzmażyć.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PurchawaBond, jeszcze pompki ze 150tki by sie przydaly.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez PurchawaBond, jeszcze pompki ze 150tki by sie przydaly.
Bond co do wielkosci IC to w ktoryms watku o FMIC podawalem rozmiar jaki napewno sie zmiesci. Specjalnie jezdzilem do auto-blaku pomierzyc rozebrana Octe."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaA sa na 100% te same ? Bo z tego co Marek kiedys mowil to wydawalo mi sie, ze czyms sie jednak roznia.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez PurchawaBond co do wielkosci IC to w ktoryms watku o FMIC podawalem rozmiar jaki napewno sie zmiesci. Specjalnie jezdzilem do auto-blaku pomierzyc rozebrana Octe.
No i jest wiekszy który ma zagiete wejścia do tyłu które obejmuja dokładnie chłodnicę wody.
W nastepnym tygodniu rozpierduche robie i bedziemy to wsadzać.
Mechanior mówi że jak sie główke poślini to wszystko da sie zrobić :lol:
Komentarz
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez PurchawaA sa na 100% te same ? Bo z tego co Marek kiedys mowil to wydawalo mi sie, ze czyms sie jednak roznia.
[ Dodano: 24 Cze 2005 11:30 am ]
Zamieszczone przez BondTak tak, ale za szybko znalazłem się w warce, i za mocno chciałem go mieć.
No i jest wiekszy który ma zagiete wejścia do tyłu które obejmuja dokładnie chłodnicę wody."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Gość
Jak tak dalej pójdzie to założę składnicę intercoolerów niepasujących do Octawii.
To ten na ziemi, a powinien być chyba taki jak w SCIRO
Komentarz
-
Gość
Zamieszczone przez MiKruSNie ma wiekszych seryjnych pompek niz te, ktore sa w ASZ.
Komentarz
Komentarz